Voor iedereen bestaat er een perfecte gefermenteerde smaakmaker! Deze ontdekken en je dagelijkse voeding kunnen aanvullen met fermentaties, dat is de uitdaging van deze workshop.
Fermenteren of de eeuwenoude manier van conserveren zorgt voor nieuwe smaken op je bord en gewenste bacteriën in je darmflora die je gezondheid ten goede komen.
In deze workshop leer je hoe dit praktisch aan te pakken, ontdek je welke smaken je bevallen en krijg je inzicht in de wondere wereld van het fermenteren, vooral de wilde fermentatie.
Je krijgt uitleg over het fermentatie proces en mag proeven van enkele creaties van kimchi, pickels, zuurkoolvarianten, salsa tot kombucha, gemberbier en viili. Onder begeleiding ga je zelf aan de slag met verse groenten en kruiden om zo je eigen creaties te maken om mee naar huis te nemen.
Praktisch:
groep min 6 max10 personen
incl 2 potjes, verslag, starters
Inschrijvingen via info@sante.one, voor 23/2/2019
Back to All Events
Earlier Event: March 1
Speciale bieravond tvv Natuurpunt - Hobokens Wild
Later Event: March 3
zondagbrunch Koffie & Korneel